Barça

Xavi: “Tal com estàvem al novembre tots hauríem signat el segon lloc”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha recordat després de l’empat a Getafe (0-0) que l’objectiu principal de l’equip avui era assegurar sobretot el segon lloc. “Al novembre fins i tot perillava la classificació per a la Champions. Tots hauríem signat el segon lloc i avui el que tocava era això.” Ha negat, amb tot, que hi hagi hagut un pacte de no agressió amb l’equip local. “A la primera part tots hem buscat el gol, a nosaltres ha faltat claredat en l’última passada. En la segona a mida que passaven els minuts estava clar que cap dels dos equips arriscaríem, perquè ells també s’hi jugaven la permanència.”

Fracàs i planificació

Tot i assegurar el segon lloc, l’entrenador ha admès que l’equip i ell mateix han fracassat en l’intent de lluitar per algun títol. “No ens en vam sortir en la supercopa, la copa i l’Europa League. A partir d’aquesta setmana treballarem per tornar a tenir un equip competitiu que pugui lluitar per tots els títols.” En aquest sentit ha fet èmfasi en conèixer quina serà la solvència econòmica del club a l’hora d’afrontar els fitxatges que necessita l’equip. “Tenim un ordre de prioritats clar, però tampoc no tenim molt de temps. Falten dos mesos i mig perquè comenci la propera lliga i la situació econòmica del club, que sabem que no és bona, serà clau per afrontar la renovació que volem fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)