Barça

La quarta palanca, a punt

Fair-play. El Barça té acordada la venda del 25% de Barça Studios al grup GDA Luma per un total de 100 milions d’euros

El Barça continua treballant a contrarellotge per tal de poder inscriure tots els nous fitxatges abans del debut de lliga de dissabte al Camp Nou contra el Rayo Vallecano (21 h). En aquest sentit, el club ja tindria a punt l’activació de la quarta palanca. Es tracta de la venda del 25% de Barça Studios al grup GDA Luma per un total de 100 milions d’euros. GDA Luma és una companyia nord-americana registrada a Florida, amb seu a Miami i propietat de Gabriel d’Alba, propietari del Cirque du Soleil.

Tot i l’activació d’aquesta quarta palanca, encara faltarien entre uns 30 o 40 milions d’euros per tal de complir el fair-play que exigeix la lliga. En aquest sentit el club està treballant en acordar una nova rebaixa salarial amb futbolistes com Piqué, De Jong i Sergio Busquets. Josep Maria Orobitg i Pep Setvalls, agents de Busquets estan reunits avui al matí amb Mateu Alemany.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)