Barça

Alèxia revalida el premi com a millor jugadora de l’any de la UEFA

Premis de la UEFA.

Alèxia Putellas continua dalt del núvol. Nou guardó per a la capitana del FC Barcelona, que avui a Istanbul ha rebut el premi a la millor jugadora de l’any de la UEFA. Alèxia revalida un títol que ja va guanyar l’any passat per primera vegada. La de Mollet del Vallès ha superat en les votacions a l’anglesa Beth Mead, que aquest estiu ha guanyat l’Eurocopa, i Lena Oberdorf, subcampiona d’Europa amb Alemanya. Alèxia no va poder disputar el campionat per la greu lesió de genoll patida pocs dies abans que iniciés el torneig. Aquesta passada temporada ho ha guanyat tot amb el Barça excepte la Champions.

El premi al millor jugador de l’any de la UEFA ha estat per Karim Benzema, que s’ha imposat al seu company Thibaut Courtois i al jugador del City, Kevin de Bruyne.

Carlo Ancelotti, guanyador de l’última edició de la Champions amb el Madrid i campió de lliga, ha estat escollit com el millor entrenador de l’any, per davant de Pep Guardiola i Jurgen Klopp. En clau femenina, el premi ha estat per Sarina Wiegman, guanyadora de l’Eurocopa amb Anglaterra. Arrigo Sacchi ha guanyat el premi honorífic a tota una trajectòria. Alexander Ceferin, president de la UEFA, ha entregat els guardons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)