Barça

Dembélé: “Sempre vaig voler quedar-me al Barça”

El davanter del Barça, Ousmane Dembélé, ha assegurat que se sent a gust al club blaugrana. El francès ha concedit una entrevista a RMC Sport durant la concentració amb la selecció de França, que disputarà dos partits de la Nations League.

Preguntat sobre la seva continuïtat al Barça, Dembélé ha deixat clar que sempre va voler quedar-se. “Sempre li vaig dir a Xavi que volia seguir al club. Al desembre vam fer una reunió i li vaig dir que renovaria. Després es tracta de temes de negociacions, però maig vaig pensar a deixar el Barça”. El francès diu que la confiança del tècnic de Terrassa va ser clau. “M’havia de quedar. Tinc la seva confiança i em sento a gust al vestidor”, ha assegurat.

Dembélé viu la seva sisena temporada al Barça. Les cinc anteriors van estar marcades per les lesions, que el van deixar fora de combat en gran part dels partits. Ara es troba bé i amb ganes. “Hi ha hagut canvis i he fet un clic. Havia de treballar per no lesionar-me tant. Em deien que sinó m’estancaria i que em lesionaria més si no em posava fort. Vaig fer el clic i no m’he tornat a lesionar. Creuem els dits perquè no torni a passar”. Finalment, es marca un objectiu. “Vull guanyar la Champions amb el Barça. Fa set anys que la va aconseguir per últim cop i vull que la recuperi. Que guanyi títols, és el més important”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)