‘Maneta’ del Bayern a l’Allianz i 9 de 9

Champions (grup C). Ple de victòries dels de Nagelsmann i cap gol en contra encara

Bayern de Munic 5 Viktoria Pilsen 0

BAYERN:Neuer; Mazraoui, Upamecano (Pavard, 72’), De Light, Davies (Stasinic, 46’); Gravenberch, Goretzka (Sabitzer, 73’); Musiala (Choupo-Moting, 46’); Sané (Tel, 58’), Gnabry, Mané.VIKTORIA PILSEN:Tvrson; Holik, Hejda (Tijany, 63’), Pernica, Havel; Kalvach, N’Diaye; Kopic (Jirka, 58’), Vilkanova (Jemelka, 46’), Mosquera (Pilar, 85’); Chory (Bassey, 58’).GOLS:1-0 (7’) Sané. 2-0 (13’) Gnabry. 3-0 (21’) Mané. 4-0 (50’) Sané. 5-0 (59’) Choupo-Moting.ÀRBITRE:Nikola Dabanovic (Montenegro). T.G.: a Chory.COMENTARI:El Barça havia fet cinc gols al Viktoria Pilsen al Camp Nou en la primera jornada de la fase de grups i ahir va ser el Bayern qui va fer els honors. L’equip de Nagelsmann, sense Müller ni Kimmich, va atropellar el seu rival i en el minut 21 ja guanyava per 3-0 (Sané, Gnabry i Mané). Sané va repetir en la segona part i Choupo-Moting va completar la golejada. El Bayern es consolida en el primer lloc amb 9 punts de 9 i sense haver rebut encara cap gol.