Barça

El United i el Roma, rivals a evitar

Europa League. El Barça sabrà en el sorteig de dilluns a Nyon el nom del seu rival en els setzens de final. El Roma de Mourinho i els ‘red devils’ són els dos grans ‘cocos’. La resta de candidats: el Mònaco, el Nantes, el Midtjylland, l’Union Berlín, el PSV i el Rennes

El Barça coneixerà dilluns el nom del seu rival en la primera eliminatòria de l’Europa League. El sorteig se celebrarà a la una del migdia a Nyon, a la seu de la UEFA. El que ja sap segur és que haurà de jugar la tornada lluny del Camp Nou. Ja li va passar fa un any en l’eliminatòria contra el Nàpols. És el peatge a pagar per tots aquells equips escopits de la Champions i repescats ara en la segona màxima competició continental. El Barça, el Sevilla, la Juve, l’Ajax, el Leverkusen, el Salzburg, el Xakhtar i l’Sporting Clube de Portugal s’enfrontaran a un segon de grup, en un sorteig en què el gran condicionant és que no poden enfrontar-se equips de la mateixa lliga. Tampoc hauria estat el cas per al Barça i el Sevilla perquè tant el Betis com la Real Sociedad han accedit directament a vuitens de final com a primers de grup i s’estalviaran aquesta primera eliminatòria. El Betis va superar ahir el Hèlsinki al Benito Villamarín (3-0) i la Real va perdre per la mínima contra el Manchester United (0-1). Els d’Imanol, amb millor goal average, passen com a primers i el United és un dels cocos que li pot tocar al Barça. La resta de rivals contra qui podrien quedar emparellats els blaugrana són el Mònaco, el Nantes, el Midtjylland, l’Union Berlín, el PSV, el Rennes i el Roma de José Mourinho, després de superar el Ludogorets a l’Olímpic en el partit decisiu (3-1).

El Lazio, tercer en el grup F, és un dels equips que queda eliminat de manera prematura i serà nou equip de la Conference League.

Els partits d’anada d’aquesta primera eliminatòria es jugaran el dia 16 de febrer i la tornada serà el dia 23. El 24 de febrer es farà el sorteig dels vuitens de final. Passen com a primers directament a vuitens el Betis, la Real, l’Arsenal, el Fenerbahçe, el Union Saint-Gilloise, el Feyenoord, el Friburg i el Ferencvaros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)