Barça

Piqué rep l’estima del món del futbol

L’anunci que va fer ahir Gerard Piqué sobre la seva sortida immediata del Barça i, per tant, de la seva retirada com a jugador, no ha deixat ningú indiferent i diverses personalitats del món del futbol han volgut demostrar-li el seu agraïment i també el seu suport per al nou cicle que en breu encetarà, a través de les xarxes socials.

El compte oficial del club porta des d’ahir al vespre dedicant-li missatges com “Tota una vida dedicada al Barça. Gràcies, Piqué” o “El Barça sempre serà casa teva. Et trobarem a faltar” i recordant moments històrics del central amb la samarreta del Barça. Els seus actuals companys no han escatimat en elogis. Sergio Busquets ha declarat als mitjans del club blaugrana que està “trist perquè Geri significa molt per a l’equip. Personalment, per a mi també ja que vam arribar junts fa 15 anys i hem compartit molts moments inoblidables i el trobarem molt a faltar”. L’altre capità, Jordi Alba, deia que “ha sigut una notícia trista. Mereix marxar per la porta gran, ja que ha estat un jugador fonamental no només per a tots els barcelonistes sinó també per al vestidor”. Sergi Roberto també ha volgut destacar el rol de Piqué: “Dins del vestidor ha estat una peça clau, no només al terreny de joc, i és que els que hem pogut viure més a prop amb ell durant molts anys sabem de la importància sempre somrient i fent bromes”.

El primer excompany que va dedicar-li un missatge va ser Carles Puyol, amb qui va formar una parella de centrals històrica. “Gràcies per tot, Geri. Estic en shock. S’ha sigut molt injust amb tu, pocs han defensat la samarreta del Barça com tu ho has fet. Sempre podré explicar que vaig jugar al teu costat, un privilegi. T’estimo amic”, va escriure el lleidatà acompanyant diverses fotografies de caire professional i personal, i és que la bona sintonia entre els dos va traspassar el terreny de joc.

En els últims mesos, a Piqué se’l va veure molt proper a Riqui Puig i l’actual jugador de Los Angeles Galaxy va aprofitar l’altaveu d’Instagram per deixar anar la mateixa queixa que Puyol: “Mite, moltes gràcies per aquests anys. Ets un exemple per a tots els culers que hem gaudit des de petits de tots els títols que has aconseguit. Com ens has fet disfrutar! Els que t’estimem i admirem estem tristos no tan sols perquè deixes el primer equip sinó també pel tracte que has rebut darrerament. Molta sort i fins aviat! T’esperem”.

Durant la roda de premsa que ha ofert avui Pep Guardiola per parlar del proper partit de lliga del Manchester City, l’entrenador ha elogiat la seva figura opinant que “li desitjo personalment tot el millor per a ell i la seva família. És un ésser humà increïble, té una enorme personalitat, és un jugador per als grans partits. El seu futur serà brillant perquè és intel·ligent. Va ser un honor ser el seu tècnic i vam passar 4 anys meravellosos junts”.

Els rivals també van voler acomiadar-se d’ell, com Sergio Ramos, que va piular “Geri, t’ho dic en andalús: ’que te quiten lo bailao’. Gaudeix de la vida!”. O l’ex del Chelsea, John Terry: “Felicitats per aquesta increïble carrera. Llegenda. Quin jugador i quin gran home”. També Andrés Palop va dedicar-li unes paraules: “El més gran. Pesi a qui li pesi. Enhorabona per tot el que has aconseguit i transmès”.

El youtuber Ibai Llanos, amb qui el jugador té diversos negocis, va compartir el vídeo-comiat de Piqué amb la paraula “llegenda”. Per la seva banda, el programa La Resistencia de Movistar, on Piqué va declarar que tenia més diners que l’Espanyol, va fer broma amb la mítica fotografia de Piqué i Neymar que es va fer viral al 2017 i va publicar-ne una del presentador i el jugador amb el títol “No s’hi queda”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)