Barça

El Fundació Barça Genuine, a punt per a una nova temporada

El Barça Genuine ha viscut una tarda especial a l’Spotify Camp Nou. L’equip de la Fundació del club blaugrana, format per 24 persones amb diversitat funcional, s’ha presentat just abans de començar la nova temporada aquest cap de setmana.

Tots els jugadors i jugadores, així com els membres del cos tècnic, han estat acompanyats pel president del Barça Joan Laporta, així com d’altres membres de la directiva blaugrana i dels dos ambaixadors de la Fundació: els jugadors del primer equip masculí i femení Sergi Roberto i Aitana Bonmatí.

Laporta ha aplaudit la feina de l’equip Genuine. “Vam encertar creant-lo. Ho han guanyat tot, però sobretot perquè hem millorat una mica la vida de 24 persones. Han entès el veritable significat dels valors que s’aprenen i s’ensenyen al Barça. L’esport és una eina d’integració i per això vam crear aquest equip. El que més m’enorgulleix és el comportament i l’esforç dels jugadors i les jugadores”, ha explicat. Per la seva banda, Sergi Roberto ha desitjat sort a l’equip. “El més important en l’esport és divertir-se, passar-ho bé i tenir els valors que representa el club. Els desitjo el millor”. Finalment, Aitana ha destacat el compromís del club. “Aquest grup representa els valors de l’esport i té molt a ensenyar-me. Estic orgullosa de formar part d’un club que sempre mira per la integració de les persones”, ha dit.

El Barça Genuine, fundat fa poc més d’un any, ve de guanyar tots els títols el curs passat i dissabte debutarà a la lliga contra el València (10h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)