Barça

Lewandowski i Ter Stegen, convocats per al mundial de Qatar

Les seleccions participants al mundial del Qatar continuen donant a conèixer les seves llistes de convocats. Avui, el Barça ha sumat dos futbolistes més de l’actual plantilla a Raphinha, Christensen, Kounde i Dembélé, que fins ara eren els blaugranes confirmats a la cita mundialista.

Robert Lewandowski liderarà Polònia, que està enquadrada en el grup C amb Argentina, l’Aràbia Saudita i Mèxic. El bota d’or jugarà el seu segon mundial després d’estrenar-se l’any 2018 a Rússia.

Per la seva banda, Ter Stegen és un dels porters citats per Hansi Flick, seleccionador d’Alemanya. El porter, que ha firmat un gran inici de curs, també viurà el seu segon mundial, on tindrà la difícil missió de competir amb Manuel Neuer. La campiona del 2014 serà rival d’Espanya, Costa Rica i Japó al grup E.

A més, dos jugadors cedits pel club blaugrana també viatjaran a Qatar. Es tracta d’Abde, cedit a l’Osasuna i convocat amb el Marroc, i de Dest, cedit al Milan i citat amb els Estats Units.

Demà, Luis Enrique donarà a conèixer la convocatòria d’Espanya, on s’espera una nodrida presència de futbolistes del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)