Barça

Un altre premi a la vitrina d’Alèxia

Barça. La capitana revalida el Globe Soccer, que l’acredita com la millor jugadora de l’any

El futbol enyora Alèxia Putellas. Lesionada des del 5 de juliol, cada dia que passa és un dia menys per tornar a veure-la sobre la gespa. Mentrestant, la capitana del Barça continua acaparant titulars i reconeixements. Ahir, la futbolista de Mollet del Vallès va sumar un altre guardó individual a la seva col·lecció. Alèxia va revalidar el Globe Soccer Award a la millor jugadora de l’any, premi que ja va guanyar el 2021. Ho va fer imposant-se a Beth Mead i a Linda Caicedo. La blaugrana repeteix, com ja ha fet amb la Pilota d’Or i el premi Jugadora de l’Any de la UEFA.

El Barça, sense premi

En aquesta gala dels Globe Soccer Awards, celebrada a Dubai i a la qual Alèxia no va poder assistir, també estava nominat el Barça. El club aspirava al premi de millor club femení del 2022, però l’Olmypique de Lió, campió de la Champions League, va guanyar el guardó.

Escalfant motors per al dia 24

A set dies del retorn al Camp Nou amb el Barça-Bayern de Champions, tres jugadores van fer feliços els aficionats en un acte a la botiga de l’estadi. Irene Paredes, Patri Guijarro i Jana Fernàndez van firmar autògrafs i es van fer fotografies. “Ens han desitjat sort per al partit. Crec que hi haurà bon ambient i tant de bo les coses surtin com fins ara i els culers puguin gaudir amb nosaltres”, va assegurar Patri a Barça TV.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)