Barça

Laporta: “En principi, no farem fitxatges al gener”

Joan Laporta assumeix que el Barça no podrà fer fitxatges durant el mercat d’hivern. “En principi, no hi haurà fitxatges, llevat que hi hagi circumstàncies que ho capgirin”, ha explicat el president del Barça, present en un torneig de golf solidari organitzat per la fundació Enric Masip que es fa a Sant Cugat.

“Tenim un equip que ha vam planificar a l’estiu. Estem molt satisfets per com està anant la temporada; el gran objectiu és la lliga anem primers”, ha explicat. Laporta ha tornat a queixar-se de les restriccions de LaLiga quant al fair play financer: “Té unes normes molt restrictives i no para en la seva lluita per fer-les més estrictes. Potser hauria estat convenient que haguessin tingut aquesta gairebé obsessió amb el fair play en el passat, , potser així el Barça no hauria passat la situació econòmica que ha passat”. El president ha afegit que el club va rebre dijous “una circular que encara fa més restrictiva la norma del marge salarial”, i que a l’estiu, per fitxar, hauran de tornar a treballar amb la regla 1/4 (podrà gastar un euro per cada quatre que n’estalviï).

Laporta no ha volgut entrar en polèmiques quan li han preguntat pel presumpte acord entre Messi i l’Inter Miami. “Messi és un jugador i una persona que sempre estarà present en la memòria col·lectiva del barcelonisme. No comentaré més temes relacionats amb Leo Messi perquè té contracte amb el PSG”.

Al president, també li han preguntat per la sanció de tres partits a Robert Lewandowski: “No té cap sentit la sanció de tres partits; com a màxim hauria d’haver estat un partit. No ens sembla gens bé.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)