Barça

Laporta: “Estic convençut que vindrà una era esplendorosa”

El club ha presentat la docusèrie ’FC Barcelona, una nova era’

El Barça viu des de fa temps una època de canvis. Un moment clau del club que ha quedat plasmat a la docusèrie ’FC Barcelona, una nova era’ que s’estrenarà el pròxim 28 de desembre a Amazon Prime Video. En ella s’expliquen els últims dos anys del club, començant per la desfeta del 2-8 a Lisboa contra el Bayern de Munic. En la première celebrada a l’Auditori 1899 del Camp Nou aquesta mateixa tarda, el president del club blaugrana, Joan Laporta, ha volgut destacar la feina feta en el darrer any i nou mesos i que es podrà veure a la docusèrie. “Ensenya els budells del club. Els capítols expliquen moments crucials, xerrades del Xavi, imatges del vestidor o dels entrenaments, allà on es cou tot. En aquest any i nou mesos s’ha treballat molt. S’han pres decisions difícils, s’han renovat lideratges, s’han revertit energies negatives i s’ha patit molt, però penso que anem pel bon camí. L’equip torna a enamorar als culers. D’això es tracta, de tornar l’alegria al barcelonisme”, ha assegurat Laporta. “La docusèrie mostra les essències d’un Barça en reconstrucció. S’expliquen tres fets importants i destacats: la regeneració econòmica, la recuperació institucional de l’entitat i la reconstrucció del primer equip. Les palanques econòmiques han salvat el club i sense elles no s’hauria pogut iniciar aquesta reconstrucció”. Malgrat la importància de les palanques, el màxim mandatari blaugrana ha volgut destacar la feina dels jugadors. “Sense ells i el seu talent això és impossible de fer. Sou els autèntics artífexs de la reconstrucció del primer equip. Estic convençut que vindrà una nova era esplendorosa. Teniu talent, hi ha una combinació de joventut i veterania, hi ha il·lusió i un entrenador associat al bon joc i a les victòries”, ha afirmat sobre l’escenari de l’Auditori 1899.

A l’acte també hi han assistit el tècnic, Xavi Hernández, i els jugadors de la primera plantilla, a excepció dels mundialistes que encara no han tornat als entrenaments: De Jong, Memphis, Raphinha, Kounde i Dembélé. L’entrenador blaugrana ha atès els micròfons de Barça TV minuts abans de l’inici de l’acte. “En la docusèrie es mostra el recorregut des que vam arribar com a staff. Ja ho diu el títol: una nova era. Esperem que sigui una era d’èxits”, ha dit Xavi. Tant ell com Pedri i Ansu creuen que la docusèrie “agradarà a l’espectador, que està poc acostumat a veure aquestes imatges”. Precisament, tant el migcampista com l’atacant del Barça s’han mostrat “il·lusionats i amb ganes” de tornar a la feina i disputar el derbi del pròxim 31 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)