Barça

“Veure el Barça jugar és sempre una motivació”

Jonatan Giráldez i Clàudia Pina. Entrenador i davantera del FC Barcelona

Una victòria separa el Barça de ser primer de grup en la Champions, l’objectiu primordial per al tècnic, Jonatan Giráldez, que té clar què cal fer per aconseguir-ho: “Hem de mantenir la concentració durant tot el partit, independentment del resultat. Cal mantenir la mateixa mentalitat i tancar els partits abans.” Giráldez va valorar la primera part del curs de les seves jugadores: “Si guanyem demà, haurà estat una primera part molt bona. Som conscients que no estem al nostre millor nivell, però la part més decisiva encara ha de venir. Necessitem una mica més de temps.”

Interrogat per si el rival de poca entitat pot fer que el partit no motivi l’afició, Giráldez es va mostrar clar: “Per a mi, veure el Barça jugar sempre és una motivació. Gaudeixo. Al Johan estem veient bones entrades independentment del rival. Que el partit es disputi al Camp Nou és una oportunitat perquè vingui més gent.”

“L’afició suma”

Per la seva banda, Clàudia Pina va enviar un missatge a l’afició: “Que vinguin a animar. Sempre sumen i fan que sigui més fàcil afrontar els partits i guanyar-los. S’han viscut nits màgiques i especials al Camp Nou i esperem que demà sigui una més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)