Barça

Jana Fernández renova fins al 2025

El Barça s’ha assegurat la continuïtat d’una de les futbolistes de present i de futur de la plantilla. Jana Fernández ha renovat fins al 30 de juny del 2025. La defensa, de 20 anys, acabava contracte aquesta mateixa temporada i ara allarga la seva vinculació amb el club per dos anys més. Jana ha firmat la renovació acompanyada del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig.

En declaracions als mitjans oficials del club, Jana s’ha mostrat feliç per renovar. “Per mi és una il·lusió tremenda. És el club de la meva vida, on sempre he somiat jugar. Que siguin molts més anys em genera molt orgull i satisfacció perquè aquí és on vull estar. Que hagin apostat per mi després d’una lesió dura és un orgull. Espero poder tornar la confiança dins el camp”, ha explicat Jana.

La defensa blaugrana ha passat per totes les categories del club després d’iniciar-se a la Barça Academy. La temporada 2018/2019 va debutar amb el primer equip. Jana es troba actualment recuperant-se d’una greu lesió, ja que va trencar-se el lligament encreuat del genoll dret el passat mes de febrer. Tot just aquesta setmana va començar a treballar amb el grup. Sobre aquesta lesió, la defensa ha assegurat que també li ha aportat coses positives. “He evolucionat molt. Crec que aquesta lesió m’ha fet molt més madura. L’evolució ha estat molt bona i m’ha fet aprendre molt sobre el futbol, sobre com s’han de prendre les coses i a valorar cada dia on som i perquè continuem fent el que més ens agrada”, ha afirmat. Finalment, s’ha mostrat ambiciosa. “Estem lluitant per totes les competicions i volem guanyar-les totes”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)