Barça

Dembélé s’incorpora als entrenaments

El Barça ha tornat aquesta tarda a la feina després de dos dies de descans i ho ha fet amb una gran novetat. I és que Xavi Hernández ha recuperat un dels dos internacionals que li faltaven: Ousmane Dembélé. El francès va disputar la final del mundial amb França el passat 18 de desembre i disposava d’uns dies de vacances, però ha anticipat el seu retorn i s’ha sumat a la resta de companys per començar a preparar el derbi de dissabte contra l’Espanyol (14 h). L’únic futbolista que encara no ha tornat als entrenaments és Jules Kounde, que també va participar en la final contra l’Argentina, i que s’espera que s’incorpori al llarg d’aquesta setmana.

En la sessió d’avui també hi ha participat Araujo. El tècnic blaugrana està pendent de la seva evolució, ja que l’uruguaià podria rebre l’alta mèdica i entrar en la convocatòria per al partit contra l’Espanyol. Si fos així, l’únic jugador no disponible seria Lewandowski, sancionat amb tres partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)