Barça

Xavi: “Guanyar ens reforçaria i perdre seria una decepció”

El Barça de Xavi Hernández pot aconseguir el seu primer títol aquesta setmana: la supercopa. Abans, però, cal derrotar el Betis en semifinals. El tècnic s’espera un partit complicat, tal com ha explicat en la roda de premsa prèvia. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El Betis

“És un rival a qui li agrada tenir la pilota. Pellegrini és un entrenador ofensiu i hi ha jugadors ben dotats tècnicament com Canales, Fekir o Borja. Són futbolistes de molt nivell. És un rival fort, molt complet i ben treballat. Pateix sense pilota i intentarem tenir-la. Crec que és la clau de demà”.

El partit de demà

“Visualitzo un partit en què la possessió tindrà molt pes. El Betis gaudeix amb la pilota i intentarem dominar a través d’ella i no perdre la nostra identitat”.

La supercopa

“Li donem importància. És un títol i estem motivats. Crec que estem bé anímicament i físicament. Intentarem mostrar personalitat. Volem quedar-nos aquí fins diumenge i guanyar. Ens fa il·lusió aconseguir el primer títol de la temporada. Ens donaria tranquil·litat”.

“Guanyar ens reforçaria i perdre seria una decepció perquè implicaria perdre un títol. És així. Competirem al màxim i donarem el 100%”.

“Estàs a dos partits d’un títol que ens donaria moral, confiança i tranquil·litat per seguir treballant. Tenim il·lusió i els jugadors arriben bé, però s’ha de demostrar al camp”.

Primer títol

“Tinc moltes ganes. Estic aquí per aconseguir títols. Tenim un a quatre dies vista i hem d’anar a guanyar-lo. Tinc una il·lusió molt gran per guanyar un títol com a entrenador. Portem temps sense aixecar-ne cap i ens aniria molt bé”.

Favorits?

“No. Arribem en un bon moment, però ja està, no significa res. S’ha de demostrar al camp. Demà tenim un partit difícil. El Betís és el campió de copa. No em veig favorit”.

Jugar a Aràbia

“Som professionals d’aquest esport. Hi ha un negoci que ens fa venir aquí, però és per al bé del futbol espanyol. Sortim beneficiats tots els clubs. Hi ha coses positives i d’altres no tant, però el futbol és universal i mundial”.

Model de joc

“No volem perdre la identitat, però no sempre ho aconseguim. Depèn del rival. Volem dominar sempre i atacar, encara que estiguem guanyant. És la nostra filosofia. Abans, pocs equips et pressionaven a dalt. Ja no passa això”.

Sanció a Ferran

“La trobo excessiva perquè no va haver-hi agressió. Dos partits em semblen excessius, però no decidim nosaltres”.

Memphis

“No hem tingut cap reunió. No sabem res. Si no toquen la plantilla, estaré content. El mercat dura fins al 31 de gener i veurem què passa, però no hi ha novetats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)