Més futbol

Pellegrini: “Sortirem a guanyar”

L’entrenador del Betis, Manuel Pellegrini, no s’arronsa davant el líder de la lliga. El tècnic confia en el seu equip per derrotar els blaugrana. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades en la prèvia:.

El partit contra el Barça

“Tant de bo sigui un bon partit. Som dos equips que prioritzem allò creatiu a allò destructiu. Espero que sigui un espectacle i guanyar”.

El moment del Betis

“Venim d’una victòria important que ens va permetre recuperar les posicions de Champions. Potser el Barça és favorit pel potencial que té, però nosaltres no venim a acompanyar el Barça. Sortirem a guanyar des del minut u i amb la confiança que tenim en el nostre futbol”.

La supercopa

“En aquesta professió, un ha d’acostumar-se a guanyar. Mentre hi hagi alguna cosa en joc, el partit sempre serà interessant de guanyar. La supercopa és una copa especial. No és un torneig llarg, però ens permet tenir un altre títol que s’aconseguiria davant equips grans com ho són el Barça, el Madrid i el València”.

“El que em motiva és veure els aficionats gaudint d’un equip competitiu, capaç de guanyar a equips com el Barça. No m’importa ni em motiva més ser el primer entrenador que guanya més d’un títol amb el Betis”.

El joc

“Tenim una mecànica de joc que no canviem en funció del rival. Sortirem a guanyar i a buscar el Barça al seu camp. Espero que sigui un bon partit, també per als aficionats”.

Qui farà d’Àlex Moreno?

“És una pèrdua important. És un jugador que ens aportava molt, però és una venda que servirà al club econòmicament i buscarem la manera de substituir-lo, que no serà fàcil. Normalment juga Juan Miranda, però també tenim Sabaly. Demà decidirem qui és el titular”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)