Barça

Sergi Roberto: “Guanyar la supercopa ens ajudaria a afrontar la temporada”

Sergi Roberto es mostra confiat de cara a la supercopa d’aquesta setmana. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit contra el Betis

“És un equip que aposta pel bon futbol i, per mi, és un dels que juga millor de la lliga. Espero un partit obert, en què tots dos equips voldran tenir el control de la pilota i el partit. Espero que nosaltres siguem protagonistes, però segur que serà un partit divertit per a l’aficionat. Tant de bo guanyem”.

Com arriba l’equip?

“Som líders i això és una bona notícia per a nosaltres. Vol dir que estem fent les coses bé i espero poder aixecar el títol aquesta setmana”.

El format de la supercopa

“És més difícil guanyar perquè tens unes semifinals abans. Esperem que aquesta mala ratxa s’acabi i puguem aconseguir el primer títol en aquest nou format. L’equip té moltes ganes. Venim d’una bona dinàmica després de posar-nos líders en solitari. El partit de demà serà disputat, però esperem guanyar. La supercopa ens donaria ànims per afrontar el que queda de temporada. Ens fa il·lusió aquest títol”.

Tornar a guanyar

“És un títol més. Portem uns anys en què no hem pogut aixecar els títols als quals estàvem acostumats. Ens ha servit per veure què difícil és guanyar i donar importància al que havíem fet. Podem començar des d’ara a tornar a aixecar copes. Seria important per a l’equip”.

La renovació

“No hi ha cap novetat. Les meves ganes de seguir són les mateixes, però encara no hem començat a parlar amb el club. Estic tranquil i, segurament, en els pròxims dies, setmanes o el mes vinent començarem a parlar”.

“Soc culer des de petit i sempre he dit que vull estar aquí el màxim de temps possible. Vinc d’uns anys en què no he pogut gaudir com voldria per les lesions o perquè no he estat al nivell que volia. És el club de la meva vida i vull guanyar títols”.

Et sents valorat?

“Sí. És veritat que la renovació es va anar allargant més del que voldria i esperava, però la relació amb tota la junta és excel·lent. Em sento estimat per ells”.

Què esperar de Sergi Roberto?

“Espero estar millor que mai després dels problemes físics que he tingut les últimes temporades. Vull afrontar el 2023 de la millor manera possible, donar el màxim i ajudar. Estic treballant més que mai. Crec que si estic bé físicament, rendiré millor. Tenim una plantilla molt bona i estem en un moment bo. Podem guanyar un títol aquesta setmana i després encara tenim la lliga, la copa i l’Europa League. Ens espera una segona part de la temporada ambiciosa, tant a nivell personal com col·lectiu, i esperem acabar-la aixecant títols”.

La posició

“Cada any m’ho pregunten i sempre dic el mateix: jugaré allà on l’equip em necessiti. Si és al mig, al mig, i si és de lateral, de lateral. Estic a la disposició de l’entrenador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)