Barça

Laporta: “És un títol de tots els culers”

El president del Barça, Joan Laporta, ha pogut celebrar el seu segon títol en aquesta segona etapa al capdavant del club. Després de la copa del 2021, avui ha caigut la supercopa. El màxim mandatari blaugrana s’ha mostrat satisfet i orgullós als micròfons de Movistar. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Aconseguir el títol

“És un títol de tots els culers. Tots l’han aconseguit, però especialment dels jugadors, que són una generació extraordinària, i de l’entrenador, que és una meravella”.

“És especial perquè és important. Ha estat una gran supercopa, molt competida. És especial per als culers perquè vam dir que tornaríem l’alegria, però faltaven els títols i és el primer de l’era Xavi. El primer sempre té un gust millor”.

Xavi

“Estic convençut que Xavi pot donar molts títols. Té els coneixements, la personalitat i un estil de joc amb el qual ens expressem. Xavi és el clar exponent i és un dels artífexs d’aquesta manera de jugar. Estem orgullosos d’ell i de tot l’staff. Formen un equip molt conjuntat, es distribueixen molt bé les funcions i pateixen. Per guanyar també cal patir i portem un any i mig patint. És una recompensa molt maca”.

Gavi i l’equip

“Gavi ha marcat un golàs, ha donat els altres dos i ha fet un partidàs. Es mereix l’honor de ser ’MVP’, però tot l’equip ha estat bé. Hem jugat a un gran nivell i tots han fet un gran partit”.

El Madrid

“El Madrid ha estat un digne rival. Sap estar en la victòria i en la derrota i han estat molt elegants. Florentino li ha dedicat unes paraules a Busquets, que avui jugava el seu partit 701. Li ha dit que si segueix així no té final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)