Barça

Marcos Alonso renova fins al 2024

Marcos Alonso continuarà sent jugador del Barça. El lateral esquerre i el club blaugrana han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2024 –acabava aquest estiu–. A més, la clàusula de rescissió queda fixada en 50 milions d’euros. L’acte de renovació ha tingut lloc avui mateix a les oficines del Camp Nou i ha comptat amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident ,Rafa Yuste, el vicepresident de l’àrea econòmica, Eduard Romeu, el director de futbol, Mateu Alemany, i el director esportiu Jordi Cruyff.

Alonso va arribar al Barça aquest passat estiu procedent del Chelsea per reforçar el lateral esquerre, posició que compta amb tres candidats: Jordi Alba, Balde i el mateix Marcos. Xavi, però, també l’ha utilitzat majoritàriament de central. El madrileny va debutar el passat 10 de setembre a camp del Cadis i ha jugat un total de 19 partits aquest curs, havent marcat dos gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)