Gran Barça i festival Oshoala (7-0)

Lliga F. Victòria de les de Jonatan Giráldez contra el Betis en l’últim partit al Johan abans de l’aturada per seleccions. ‘Hat-trick’ de la nigeriana i primer gol de Walsh amb el Barça

Aquest Barça no es cansa de guanyar. Un Barça insaciable que ja acumula 53 victòries seguides en la lliga. Avui la víctima ha estat el Betis, rival de la part baixa de la classificació, que torna cap a Sevilla amb set gols en contra a la motxilla. Una altra golejada de les blaugrana en l’últim partit al Johan abans de l’aturada per seleccions –la setmana vinent encara hi ha lliga, però el Barça jugarà a Vitòria–. Fins d’aquí un mes el públic del Johan no podrà tornar a assaborir bon futbol en directe. El 7-0 deixa els aficionats amb un bon gust de boca durant el parèntesi.

Asisat Oshoala ha estat un dels noms propis del partit. La nigeriana ha estat suplent però n’ha tingut prou amb mitja hora per fer tres gols. Ha entrat al camp en el minut 59 per Crnogorcevic i en el 61 ha vist porteria per primer cop. Era el quart del Barça, que en la primera part ja guanyava per 2-0 amb gols de Geyse i Walsh, que ha marcat el seu primer gol com a blaugrana. Clàudia Pina i Mariona han fet el tercer i el cinquè.

Menció especial també per a la sueca Fridolina Rolfö. Venia de fer un doblet i un pal dimecres contra el València a Paterna i avui ha signat un trio d’assistències.