Barça

Mor Marcos Alonso Peña

Barça. El futbolista blaugrana entre el 1982 i el 1987, pare del defensa del primer equip, perd la vida després de lluitar contra una malaltia

Marcos Alonso Peña, pare de Marcos Alonso Mendoza, futbolista del primer equip del Barça, va morir ahir a l’edat de 63 anys després de batallar durant gairebé dos anys amb una malaltia. Marcos Alonso va ser futbolista professional i va arribar a jugar amb el Barça, entre el 1982 i el 1987, i l’Atlético de Madrid en dues etapes diferents, entre els anys 1979 i 1982, just abans de fitxar pel club blaugrana, i quan en va marxar, entre el 1987 i el 1990.

Alonso va néixer a Santander l’1 d’octubre del 1959 i com a futbolista va debutar a la màxima categoria abans de complir la majoria d’edat amb el Racing de Santander. En la seva trajectòria hi consten cinc títols: una lliga el curs 1984/85, una copa del 1983, una supercopa d’Espanya, també del 1983, i dues copes de la lliga del 1983 i del 1986, totes defensant l’escut del Barça coincidint amb Schuster, el Lobo Carrasco, Migueli, Julio Alberto, Urruti i un llarg etcètera. A més, Marcos Alonso va ser internacional per la selecció estatal 22 cops.

Amb la carrera com a jugador acabada, el pare de l’actual defensa del Barça va engegar una trajectòria a les banquetes que el va portar per clubs com el Rayo, el Racing, el Sevilla, l’Atlético, el Saragossa, el Valladolid, el Màlaga i el Granada 74, ja la temporada 2007/08. Diversos dels clubs per on va passar, extens també als que no, han guardat un record cap a la figura de Marcos Alonso a través de les xarxes socials o fent minuts de silenci en els entrenaments dels equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)