Barça

Per marcar el camí a la final

UEFA Women’s Champions League. El Barça sabrà, a partir de la 1 del migdia, el seu rival de quarts de final entre Lió, PSG i AS Roma

Els vuit millors equips d’Europa ja estan decidits, ara queda veure els aparellaments dels quarts de final de la UEFA Women’s Champions League, on el Barça és present. Al sorteig, que se celebrarà a la 1 del migdia, hi haurà els dos primers de cada grup per decidir l’enquadrament fins a arribar a la final.

Dins del sorteig d’aquest migdia, juntament amb el Barça, hi haurà l’Olympique de Lió, el PSG, l’AS Roma, el Bayern, el Wolfsburg, el Chelsea i l’Arsenal. Això no obstant, no tots poden enfrontar-se entre si, ja que se sortejaran els enfrontaments amb partits entre els primers classificats i els segons. Això vol dir que el conjunt blaugrana haurà d’estar atent als dos conjunts francesos, PSG i Olympique de Lió, i a la Roma, segons classificats.

Aquesta nova fase, eliminatòria, es disputarà a doble partit; l’anada el 21 i el 22 de març, i la tornada el 29 i el 30 del mateix mes.

Tanmateix, el Barça també podrà saber, en cas de passar a semifinals, si jugarà el l’anada d’aquesta com a local. El sorteig determinarà el factor camp en les dues pròximes eliminatòries, en cas que surti primer la papereta de l’equip corresponent. Els partits de semifinals seran entre el 22 i el 30 d’abril.

LES POSSIBILITATS

Olympique de Lió, PSG o Roma són els rivals que poden tocar al Barça en quarts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)