Nova victòria del Barça abans de l’aturada per seleccions (0-4)

El Barça s’ha imposat aquesta tarda a l’Alavés, el cuer de la classificació, per 0 a 4. Els gols d’Oshoala, Aitana, Pina i Osinachi Ohale en pròpia porta han donat una nova victòria al conjunt dirigit per Jonatan Giráldez abans de l’aturada per seleccions.

Les blaugranes han començat el matx a un ritme frenètic i en la primera arribada, als 50 segons de partit, Pina ja ha enviat la pilota al fons de la xarxa, però la jugada ha quedat invalidada per fora de joc. Les de Jonatan Giráldez han continuat tenint el domini total de l’esfèrica, però la pressió alta de les locals estaven evitant que les culers disposessin de més ocasions per obrir la llauna. Finalment, han acabat amb la resistència de les basques en el minut 33. Oshoala ha aprofitat una bona centrada de Rolfö després d’una molt bona jugada conduïda de Claudia Pina. Les blaugranes han continuat controlant el duel, i en el 38’ han situat el 0 a 2 al marcador amb un gol en pròpia porta de l’Alavés després d’una centrada de Rolfö per la banda esquerra. En el descompte, Oshoala ha perdonat un gol cantat que podria haver posat encara més terra de per mig abans d’arribar al descans.

En la segona part la dinàmica ha estat la mateixa. En el minut 55, Rolfö ha tornat a perdonar amb una rematada de cap que s’ha estavellat al pal. Poc després, de nou, ocasió claríssima de Geyse, que ha tornat a enviar la pilota al pal. Amb aquesta insistència finalment ha arribat el tercer en el minut 64. Xut molt fort de Geyse que atura Jana en primera instància, però Aitana aprofita el refús per sentenciar el duel. En els últims compassos del duel (84’), encara hi ha hagut temps perquè Pina fes el quart.