Barça

El Barça investiga els fets del cas Negreira

El FC Barcelona té en marxa un procés d’investigació sobre els pagaments fets pel club a la societat DASNIL 95, propietat de l’exvicepresident del comitè tècnic d’àrbitres Enríquez Negreira, i que està investigant la fiscalia. Des que va aparèixer la informació, avançada pel programada Què t’hi jugues de la cadena Ser, l’àrea de compliance del club va activar de manera immediata el seu protocol d’investigació interna. Segons ha pogut saber L’Esportiu, la investigació dels fets per part del Barça va en dues línies, perquè a les actuacions de l’àrea de compliance s’hi afegeix l’externalització de la investigació, per reforçar-la i garantir la màxima eficiència durant tot el procés. Aquestes investigacions estan en marxa i determinaran el pla d’actuació del club.

En la mateixa línia, el club va donar una ordre a tota la seva estructura de preservar i conservar qualsevol documentació que pugui arribar a ser útil en el procés.

El Barça esperarà els resultats d’aquesta investigació abans de pronunciar-se, després del comunicat que va fer un cop es va fer pública la informació, en què va apuntar:

1. Que el FC Barcelona va contractar en el passat els serveis d’un consultor tècnic extern, el qual subministrava, en format vídeo, informes tècnics referits a jugadors de categories inferiors de l’Estat espanyol per a la secretaria tècnica del Club.

2. Addicionalment, la relació amb el mateix proveïdor extern es va ampliar amb informes tècnics relacionats amb l’arbitratge professional a fi de complementar informació requerida pel cos tècnic del primer equip i del filial, una pràctica habitual en els clubs de futbol professionals.

3. Actualment, aquest tipus de serveis externalitzats recau en un professional adscrit a l’Àrea de Futbol.

4. El FC Barcelona lamenta que aquesta informació aparegui justament en el millor moment esportiu de la present temporada.

5. El FC Barcelona emprendrà accions legals contra qui malmeti la imatge del Club amb possibles insinuacions contràries a la reputació de l’entitat que es puguin produir arran d’aquestes informacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)