Barça

El Barça oficialitza Julián Araujo, pendent del TAS

Mercat. L’internacional mexicà ha signat fins al 2026 i s’entrenarà per ara amb el Barça Atlètic, però no pot jugar partits oficials fins que es desencalli el litigi entre el club i LaLiga

Julián Araujo és nou jugador del FC Barcelona. El mexicà ha signat per les properes tres temporades i mitja, fins al 30 de juny del 2026. El club va fer oficial ahir la seva incorporació, però el futbolista ara mateix no pot disputar partits oficials perquè el Barça encara està pendent de la resposta del recurs que va presentar dies enrere al TAS. La inscripció d’Araujo va ser desestimada per LaLiga perquè la documentació va arribar 18 segons després del tancament del mercat i la situació continua enrocada. El Barça també va portar el cas davant la FIFA, però l’organisme presidit per Infantino va respondre a favor de LaLiga.

Mentre el TAS no resolt, la idea del Barça és que el lateral pugui entrenar amb el filial a les ordres de Rafa Márquez. Nascut a Lompoc (California) el 13 d’agost del 2001, Julián Araujo té la doble nacionalitat nord-americana i mexicana. Tot i haver passat per les seleccions inferiors dels Estats Units, Araujo va acabar pujant al tren de la selecció absoluta de Mèxic. Abans d’arribar a LA Galaxy, club del qual procedeix, Araujo es va formar durant l’adolescència a la Barça Academy d’Arizona, al Central Coast Condors i el Santa Bárbara Soccer Club. El 2018 va fitxar per LA Galaxy i després de passar pel conjunt filial va ascendir al primer equip per disputar la MLS, on ha jugat 98 partits, ha fet 14 assistències i ha marcat un gol. “Estic molt feliç de poder fer aquest gran pas en la meva carrera i preparat per donar-ho tot per aquest club”, ha explicat en les seves primeres paraules com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)