Barça

Segon burofax d’Enríquez Negreira exigint més pagaments al Barça

Cita els expresidents Laporta, Rosell i Bartomeu

José María Enríquez Negreira va enviar un segon burofax amb to d’amenaça al Barça , en què exigia que el continuessin pagant “després de tants anys de relació, tants favors prestats i tantes confidències compartides”, segons publica el diari El Mundo.

Després que el 2018 el Barça trenqués la relació, l’exàrbitre va demanar que el continuessin pagant. El segon burofax que surt a la llum és el 3 de desembre del 2018 –anterior al primer que va destapar El Mundo– i els lletrats d’Enríquez Negreira exposen que la relació amb Dasnil 95 SL s’allargava des del 2003, “prestant serveis d’assessorament tècnic per indicació dels presidents senyor Laporta, senyor Rosell i senyor Bartomeu”.

“Des dels inicis fins ara, la relació ha estat més que bona i, en treballar de manera tan estreta amb presidència, la confiança i la confidència que ha tingut el meu client ha estat notòria [...] traspassant molts cops les confidències i favors de l’àmbit professional al personal,” relaten els lletrats de l’exvicepresident del comitè d’àrbitres, i acaben dient que és “imperatiu” arribar a un acord: “S’evitaran mals majors i actuacions gens desitjables per a totes dues parts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)