Barça

Sergio, rei dels clàssics

Nou rècord. El capità del Barça supera Messi i Ramos i és ja el futbolista de tota la història amb més clàssics jugats (46)

Sergio Busquets és història viva dels clàssics. El capità del Barça es va convertir ahir al Santiago Bernabéu en el futbolista que més clàssics ha jugat, amb un total de 46 partits. Supera Leo Messi i Sergio Ramos. Els dos actuals jugadors del PSG van tancar les seves etapes en el Barça i en el Real Madrid amb un total de 45 clàssics disputats. Busquets encara podria ampliar el seu rècord i arribar als 48 clàssics aquesta mateixa temporada 22/23 si juga el clàssic de la segona volta de la lliga del dia 19 de març al Camp Nou i la tornada de les semifinals de copa del mes d’abril, també al feu blaugrana.

El seu primer clàssic va ser el 13 de desembre del 2008, amb Pep Guardiola, i lluint el dorsal 28. El Barça va guanyar per 2-0. El seu primer Madrid-Barça al Bernabéu va ser el mític 2-6 del maig del 2009. Una llegenda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)