Barça

Xavi: “Hem de mantenir la distància abans del clàssic”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha reconegut que els dos pròxims partits són molt importants en la lluita pel títol de lliga. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El partit contra l’Athletic

“Últimament no ha tret els resultats que ha merescut. És un equip intens i davant la seva afició és molt fort. És una de les sortides més difícils que ens queden d’aquí a final de temporada. Serà un partit intens i hem de posar ritme i imposar el nostre joc. Serà disputat”.

Setmana clau

“Ens centrem en demà. És molt important per a nosaltres. Mantenir els 9 punts és clau. Després ja tindrem tota la setmana per pensar en el clàssic. Per a nosaltres és una final. Tot el que queda. Com a mínim, hem de mantenir la distància abans que vingui el Madrid al Camp Nou. És una sortida realment complicada”.

“Ens hi va molta lliga. Són sis punts que no són decisius encara, però si transcendentals. Arriba l’hora de la veritat, on es couen els títols. S’ha de donar la cara i competir. Aquestes dues setmanes abans de l’aturada són claus”.

Lewandowski

“Està molt bé. Ha entrenat amb el grup des de dijous. És un exemple d’implicació i compromís. Se sent bé, té bones sensacions i vol jugar sempre. És diferencial. Ha canviat la mentalitat de l’equip i ens ha anat molt bé que vingués. És una alta importantíssima per a nosaltres, sobretot en partits com el de demà. És el líder natural. Ell potser no se n’adona, però tots creixen al seu voltant”.

Els apercebuts

“Per sort o per desgràcia demà tenim un partit i és una final. No jugarem amb el fre de mà per si ens sancionen un dels quatre. Jugarem amb tot. Si cau algú, caurà, com ho han fet Gavi o Araujo. Pensem en demà. És tant o més important que el clàssic”.

“Volem acabar el partit amb tres punts i cap sancionat. Hi ha moments del joc en què s’han de fer faltes o perds duels. Intentarem ser prudents, però és part del joc”.

Dembélé i Pedri

“Estan entrenant amb els recuperadors i veurem les sensacions que tenen de cara als següents partits”.

Araujo

“És una baixa que es notarà, sobretot en partits com el de demà. El trobarem a faltar, però tenim alternatives suficients per intentar que no es noti”.

Renovar

“Ser un nou Ferguson? Ho veig difícil aquí. Tant de bo. El Barça és casa meva. Agraeixo les paraules del president. Em diu que està content amb la feina i agraeixo el seu suport. M’agradaria continuar molts anys, però dependrà dels resultats i ara no és moment de parlar”.

Cas Negreira

“El president em diu que estiguem tranquils i que estiguem pel futbol. No n’hem parlat al vestidor. No et puc dir més. No crec que ens perjudiqui. Estem concentrats en el que faci el rival”.

“Si el Madrid ens vol desestabilitzar? No ho sé. A nosaltres no ens desestabilitzarà això. Ho faran Vinicius o Modric. No el que passi fora”.

Portaveu del club

“No. Estic a gust amb vosaltres. No hi ha problema. És la meva feina i el que em toca. No tinc cap queixa. Sí que penso, però no pel club, que els entrenadors haurien de fer una roda de premsa postpartit i ja està. Del partit no se’n parla abans i els entrenadors parlem massa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)