Barça

El protagonista

Ter Stegen

El veritable ‘lleó’ de San Mamés

El primer partit de Ter Stegen a San Mamés amb el Barça deu ser un dels que l’alemany té guardats al calaix de les coses que prefereix oblidar. Va ser el 14 d’agost del 2015, en l’eliminatòria d’anada de la supercopa. L’Athletic va clavar un 4-0 a l’equip del triplet de Luis Enrique i l’alemany va ser el trist protagonista del primer gol dels lleons, obra de Mikel San José. Gorka Iraizoz va enviar una pilotada que anava directa a l’àrea de Ter Stegen, que es va equivocar en rebutjar amb el cap. El migcampista de l’Athletic va recollir la pilota al mig del camp i va superar l’alemany amb una canonada des de casa.

El d’ahir a la nit serà un dels partits que Ter Stegen sí que recordarà. Ell va ser decisiu perquè el Barça s’emportés els tres punts de la Catedral. Va ser l’enèsima ocasió en què el nivell defensiu blaugrana va ser clau en vista de la falta de capacitat ofensiva per sentenciar la victòria. Són nou triomfs per la mínima en la lliga i dinou porteries a zero i, en part, gràcies al rendiment del porter alemany, que ahir va tornar a salvar els blaugrana. En la primera part, va treure un xut ajustat d’Iñaki Williams (32’). El pal també es va aliar amb ell en un cop de cap de Raúl García i en una acció de Berenguer ja en la segona meitat. Abans, però, Ter Stegen va fregar la pilota amb la punta dels dits (72’). Van ser els millors minuts del porter del Barça, que poc després va treure una rosca precisa de Muniain amb una aturada per a la fotografia, llançant-se com si ell fos el lleó de San Mamés, i no els onze futbolistes que intentaven batre’l sense èxit. I si ell no hi arribava, ho feien Kounde i Marcos Alonso.

Les celebracions, els crits i les abraçades entre Ter Stegen i tots els membres de la línia defensiva plasmaven el sentiment d’uns jugadors que s’estan multiplicant en cada jornada per salvar els punts en partits que s’acaben complicant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)