Barça

Clàudia Pina

Futbolista del Barça

Clàudia Pina: “El Barça mai ha de perdre la seva essència”

Entrevista a Clàudia Pina. Avançament

Clàudia Pina (12 d’agost del 2001, Montcada i Reixac) va renovar el passat mes de febrer el seu contracte amb el Barça per a tres temporades més. L’any que el Barça va guanyar la Champions de Göteborg ella estava cedida al Sevilla. Espera algun dia saldar aquest deute personal. Ha perdut dues finals. El futbol li deu una Champions. Té 21 anys. Té temps i talent. La futbolista del Barça ha mantingut una conversa amb L’ESPORTIU. Aquest és un petit extracte de l’entrevista que sortirà publicada demà:

Recentment vostè va renovar fins al 2026. Ampliat tres anys més el matrimoni Barça-Pina.
“Estic feliç d’estar aquí on sóc. El Barça és casa meva. Sempre ho ha estat. Em sento còmode amb el meu rol actual en l’equip. Em sento realitzada. És important que una jugadora tingui confiança per poder aportar el màxim a l’equip i aquest és el meu cas”.
La política de renovacions del club està sent ferma en aquest sentit.
“És important l’aposta que està fent el club amb el talent jove de la casa. Està demostrant tenir una gran confiança amb les noves generacions. El Barça mai ha de perdre l’essència. I crec que nosaltres estem rendint bé. Això és una demostració que pots competir a l’elit amb gent de la casa. Tenim molt recorregut i ens queda molt per aprendre. El Barça té jugadores d’alt nivell i és important créixer al costat d’aquests referents”.
Vostè ha perdut dues finals de la Champions i l’any de Göteborg vostè estava cedida al Sevilla.
“Perdre dues finals de la Champions és difícil d’assumir, espero que a la tercera vingui la vençuda en el meu cas. Guanyar una Champions és una cosa que somio des de petita. Algun dia vull guanyar una Champions gaudint al camp”.
Aquesta temporada s’està veient una Clàudia Pina en una posició més endarrerida, però també està fent gols.
“El nostre futbol passa molt per dins i això t’obliga a estar molt connectada sempre. M’agrada. Toco moltíssim més la pilota. Participo més del joc. Jugo més endarrerida però al cap i a la fi també trepitjo àrea, que també és el que m’agrada.”
Està demostrant versatilitat. Interior, a la banda...
“Difícilment tornaré a jugar en punta. Estic còmode com a interior. Estic rendint aquesta temporada en aquesta posició i jo el que vull és jugar i ser una jugadora important per a l’equip”.
Alèxia està recollint molts premis un any més, però no està podent ajudar dins el camp. Com es guanya una Champions i una lliga sense Alèxia?
“Alèxia és una figura molt important dins el vestidor. Òbviament la trobem a faltar. Parlem de la millor jugadora del món. Quin equip no troba a faltar la millor jugadora del món? El joc passa per ella, fa gols, et dona assistències, és determinant... és lògic que la seva absència pesi. És una jugadora molt especial. Però l’equip està demostrant una bona capacitat de superació en aquest sentit. Parlem. Ens veiem cada dia. Està sent una recuperació llarga, però cada vegada té millors sensacions. No parlem de dates de retorn, només esperem que estigui amb nosaltres el més aviat possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)