Barça

Lewandowski demana reforços

El davanter polonès ha repassat la situació de l’equip en una entrevista concedida a ESPN

Robert Lewandowski, en una entrevista concedida a ESPN, ha repassat com veu la situació actual de l’equip. “Un o dos fitxatges farien a l’equip més competitiu. Amb petits retocs seria encara més espectacular”, ha declarat el davanter. També, ha parlat sobre l’estil de joc, opinant que és crucial “adaptar-se a més d’un registre”, i dient que tothom vol imitar el Barça de Guardiola, però si mires el Manchester City “ja no juga d’aquella forma”. “Ara per ara no estem preparats per lluitar pels tres títols”, ha explicat sobre l’eliminació a la Champions, i ha confessat que volia formar part del projecte de Xavi malgrat la mala situació del club.

Sobre el Clàssic, l’ha etiquetat com “el partit de clubs més important del món”, i ha confessat que ja esperava que en la seva primera temporada a Catalunya “no seria possible pensar en títols individuals”. A la pregunta de quin jugador l’ha sorprès, ha optat per Dembélé, destacant-ne el talent, qualitat i rapidesa. “Té tot per ser el millor a la seva posició”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)