Barça

Negreira va revelar cinc tasques que el Barça li va encomanar

El Barça va encomanar cinc missions a l’exvicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) José María Enríquez Negreira, segons va declarar a l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) que va inspeccionar la relació professional amb l’entitat blaugrana, a qui va facturar més de 7,5 milions d’euros entre el 2001 i el 2018.

Segons l’informe de l’AEAT, que consta en el sumari del ’cas Negreira’ a què ha tingut accés EFE, el Barça va encarregar a l’excol·legiat aquestes cinc tasques:

1. Sol·licitar que el Comitè de Competició, responsable de les sancions als jugadors, no estigui compost íntegrament per jutges madrilenys.

2. Que el club disposés d’un interlocutor amb la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que tingués cura de les relacions institucionals.

3. Recomanar quines targetes grogues o expulsions podrien ser recorregudes després d’algun partit perquè la decisió arbitral pogués ser discutibles tècnicament.

4. Informar o avisar de qualsevol visita institucional de l’RFEF o del CTA.

5. Mantenir informat el club de possibles interessos o desavinences entre l’RFEF i la Lliga de Futbol Professional (LFP) o descriure candidats per presidir l’LFP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)