Barça

“Amb l’ajuda de la nostra afició serà més fàcil”

Jonatan Giráldez i Sandra Paños Entrenador i jugadora del Barça

El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, va reconèixer que el d’avui és un partit clau. “És el més important des que ha començat la temporada pel moment en què estem. Amb el 0-1 sabem que qualsevol error es pot pagar car, però veig l’equip preparat. Amb l’ajuda de la nostra afició serà més fàcil”, va explicar el gallec. L’entrenador blaugrana va afirmar que cal “afinar més en els últims metres” per apropar-se al triomf i a la classificació, i va defensar les seves jugadores després de les dues últimes victòries per la mínima.

Per la seva banda, Sandra Paños va deixar clar què cal fer per guanyar. “Hem de portar el timing del partit, tenir la pilota, estar atentes i pressionar. Sobretot hem de tenir el control i més amb l’eliminatòria a favor.” La portera també es va alegrar - pel retorn parcial d’Alèxia. “És una figura molt important”, va dir.

“Serà inoblidable”

Qui demà viurà un dia especial és Vicky Losada, que podria jugar per primer cop a l’Spotify Camp Nou. “Mentiria si digués que no és un dia especial. Intento pensar en el futbol, però a la vegada vull gaudir i sentir tot el que passi. Serà inoblidable per a mi”, va dir l’excapitana blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)