Barça

Canvis agitadors

Lliga F. El Barça s’activa amb Aitana i Hansen, i suma un altre triomf

Alhama 0 Barça 2

ALHAMA:Gil; Carmen, Olivia, Judith, Lena, Nerea (Carid, 58’); Aldrith, Lucía, Kuki (Astrid, 61’); Marina (Xaxa, 79’) i Jade (Pinel, 79’).BARÇA:Cata; Marta, Laia Codina (Emma, 75’), Jana, Nuria; Walsh (Engen, 75’), Bruna (Aitana, 46’), Patri (Oshoala, 64’); Crnogorcevic (Graham Hansen, 46’), Geyse i Vicky.GOLS:0-1 (57’) Graham Hansen. 0-2 (60’) Lucía, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Raquel Suárez González (comitè castellà-lleonès).T.G.:a Lena i Judith, de l’Alhama, i a Crnogorcevic, Geyse i Bruna, del Barça.PÚBLIC:uns 2.500 espectadors a l’estadi José Kubala.

Paños, Paredes, Mapi, Rolfö, Aitana, Engen, Graham Hansen i Oshoala. Quan tens la sort de poder presentar un onze de qualitat i, alhora, tenir vuit jugadores d’aquesta talla a la banqueta –set d’elles titulars–, els recursos et sobren. Si l’entrenador necessita canviar res, només ha de girar el cap i triar. Això és el que va fer Jonatan Giráldez en la visita al camp de l’Alhama. El Barça no va trobar la verticalitat necessària en atac, però entre Aitana i Graham Hansen, que van entrar a la mitja part, es van encarregar de canviar la cara a l’equip i donar un nou triomf en aquesta lliga.

El conjunt local va pressionar i defensar bé en el primer temps. Vicky i Geyse van vorejar el gol, però el duel estava travat i calia activar-lo. Dit i fet. Aitana va desmarcar-se a l’espai i va regalar el gol a Graham Hansen –el 100 del Barça en la lliga–, que esperava la pilota al punt de penal. La noruega va estar omnipresent: va enviar dues pilotes a la fusta i va generar el 0-2 en una falta lateral que va rematar Lucía en pròpia porteria. Fins al final, cap gol. I això que d’ocasions no en van faltar, però ni Geyse ni Oshoala van encertar.

Toca aturada de seleccions. Si el Barça guanya contra l’Atlético el dia 15 i el Madrid ensopega el diumenge 16 contra el Betis, la lliga ja serà blaugrana. Si no, caldrà esperar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)