Barça

Xavi: “El resum és que estem a 13 punts. És el que hem de veure”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha lamentat la falta d’efectivitat de l’equip en un dia en què el Barça es podria haver situat amb 15 punts d’avantatge respecte el Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions als micròfons de DAZN:

La falta de gol

“No em preocupa la falta de gol. Em preocupa guanyar la lliga i estem en una bona situació. Depèn de la manera en què ho vulguis mirar. Jo sempre trio la part positiva. Ho hem intentat, hem jugat un partit correcte i hem tingut ocasions per marcar i guanyar contra un gran equip. El Girona ens ha proposat coses, buscava tenir la possessió. Nosaltres hem estat bé en la pressió alta, però ens ha faltat encert. Hem merescut la victòria. Si ens quedem amb el resultat no podem ser positius amb un punt a casa, però el resum és que estem a 13 punts del segon quan falten 10 jornades. Això és el que hem de veure. Cal canviar la dinàmica, descansar i pensar en el Getafe”.

La lliga

“Estic molt content. Quan ens van eliminar de la Champions ja vam dir que l’objectiu era la lliga i estem ben encaminats. Ho tenim allà. Estem en la lluita i volem aconseguir-la. Està clar que quan no guanyes a casa tenint la possibilitat de situar-te a 15 no és el que volies, però haguéssim firmat estar a 13”.

El plantejament del Girona

“Era complicat. Treballen molt bé la sortida de pilota. Míchel és un gran entrenador i en alguns moments han sortit i ens ho han complicat. Si haguéssim marcat abans del descans, la història hauria canviat. El resum és que ens ha faltat efectivitat”.

“Ens trobarem equips així, que es juguen la vida. Ara ens deien que aquest punt és bestial per a ells. Estan en la lluita per la salvació i hi ha molts equips que es jugaran moltes coses. La setmana que ve anem a Getafe i es juguen la vida. El Girona ja va empatar al Bernabéu. És un gran equip i està firmant una gran temporada. Hem de donar valor a la lliga. El Madrid va perdre dissabte i avui hem empatat. La gent ho veu d’una altra manera, però aquesta lliga té molt valor”.

Jordi Alba d’extrem

“Ens faltava l’última passada i ell té capacitat per fer-la. Ho hem intentat de totes les maneres, però avui no ha volgut entrar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)