Barça

L’1x1 del Barça-Girona

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
imbatut
L’alemany no va tenir feina, ja que les poques rematades del Girona no van anar entre els tres pals. Bé iniciant les jugades d’atac i trobant sortides. Va acumular una altra porteria a zero, ja en són vint-i-una en aquesta lliga.
KOUNDE (90’)
irregular
Va sortir concentrat, com demostra la seva primera intervenció anticipant-se i tapant l’espai al Taty quan es plantava davant Ter Stegen als 30 segons. Va cometre alguna imprecisió en sortida que podria haver tingut conseqüències.
ARAUJO (90’)
omnipresent
Bon partit, un cop més. Apareixia en defensa, sent un mur, i en atac. Va vorejar el gol en una rematada en un córner que Gazzaniga va treure gairebé des de dins la porteria i va protagonitzar una cavalcada en l’afegit.
ERIC GARCIA (90’)
atent
Després d’ubicar-se com a mig centre a Elx, ahir va tornar al seu hàbitat natural: l’eix de la defensa. Va tenir poca feina, però la va resoldre bé. Només va patir en dues jugades en què el Taty li va guanyar l’esquena per velocitat.
BALDE (90’)
decreixent
Va oferir, com sempre, amplitud en el joc per la banda esquerra i va regalar alguna de les seves incursions fins a la línia de fons. Amb l’entrada de Jordi Alba es va reservar més. No va tenir el seu millor dia en les centrades.
BUSQUETS (90’)
complidor
Davant un Girona amb possessió, va tenir menys participació. Va estar bé en les ajudes als centrals i providencial tallant una passada després d’una pèrdua en la sortida. Va activar l’equip quan el joc combinatiu no funcionava.
SERGI ROBERTO (45’)
discret
Partit poc brillant del reusenc a diferència de les seves últimes actuacions, que l’havien situat al davant de Kessie en la tria de l’onze. Va jugar bé en alguna descàrrega a Lewandowski, però va estar imprecís en alguna passada.
GAVI (90’)
lluitador
Va estar més intens i participatiu en l’inici, quan el Barça va trepitjar àrea amb més insistència. Quan es van igualar les forces i els blaugrana van tenir menys pilota, no va intervenir tant. Gazzaniga li va treure el gol en el 95’.
RAPHINHA (75’)
negat
Enganxat a la banda i encarant, si bé no va estar fi en cap dels un contra un que va provar i no va poder desbordar. Gazzaniga li va negar el gol en un xut dins l’àrea. Va buscar la diagonal per guanyar l’esquena de la defensa.
LEWANDOWSKI (90’)
frustrat
Continua tenint problemes amb el gol. Gairebé l’aconsegueix amb un xut que va sortir fregant el travesser. No va estar del tot precís en les decisions que va prendre, dubtant quan podia xutar. Ho va intentar de taló en l’afegit.
ANSU (68’)
participatiu
A Elx va marcar, però la versió que va oferir ahir va ser millor, sobretot en la primera part. Se’l va veure amb ganes i atreviment, buscant el gol. Va distribuir bé el joc, veient espais com en alguna arribada de Raphinha des de la banda.
kessie (45’)
absent
Va entrar per aportar alguna cosa diferent al mig, però va intervenir poc.
ferran (22’)
actiu
Va provar d’encarar i repartir, però tampoc va poder aportar gol.
alba(15’)
RECURS
Va sortir per actuar de fals extrem. Va aparèixer per fer l’última passada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)