Barça

El futur assegurat

Amb la renovació de Bruna Vilamala fins al 2026, el Barça es garanteix la continuïtat de tota la plantilla actual

El club ha renovat els vuit contractes que s’acabaven aquesta temporada

Diuen que feina feta no té destorb i el Barça ja l’ha feta als despatxos. El club blaugrana s’ha assegurat la continuïtat de totes les jugadores de l’actual plantilla per, com a mínim, una temporada. Primer va ser Jana; després, Hansen, Engen, Rolfö, Paredes, Cata i Pina. Ahir la futbolista que faltava: Bruna Vilamala. La davantera, de 20 anys, va renovar amb el club de la seva vida fins al 30 de juny del 2026; és a dir, per tres temporades més. “Estic molt contenta de poder renovar. Jugar pel Barça és un somni fet realitat. El meu pare sempre em deia que cada temporada era un caramel, que l’havia d’agafar, menjar-lo i gaudir-lo, perquè aquell ja no me’l trauria ningú”, va assegurar al Dia B de Barça TV. Bruna també va mostrar-se ambiciosa amb els mesos que venen. “El tram que ve ara és el que ens agrada més. No hi ha res fet, però tenim la il·lusió de tornar a fer una cosa grossa i creiem en nosaltres”, va dir.

Amb aquestes vuit renovacions, el club mostra un cop més la plena confiança en la plantilla actual i en el projecte liderat per Jonatan Giráldez. Malgrat la complicada situació econòmica de l’entitat, el Barça reforça la seva aposta per l’equip femení, que és també l’única secció no deficitària del club i la que ha triplicat els seus ingressos en els últims dos anys. El creixement del conjunt blaugrana, un dels favorits per aixecar la Champions cada temporada, no ha d’aturar-se, i per això és essencial formar la millor plantilla possible. En això, la secretaria tècnica ha complert amb incorporacions de nivell, com ara les de Bronze, Walsh, Paralluelo i Geyse, jugadores importants aquest curs. A més, cal mantenir el talent de casa i la continuïtat de futbolistes com ara Graham Hansen, Paredes o Rolfö, titulars indiscutibles, eren essencials. L’entitat també ha segellat la renovació d’Engen, que compleix amb escreix quan té l’oportunitat, i la de quatre jugadores joves –tres d’elles fetes a casa– com són Pina, Jana, Bruna i Cata.

L’experiència passada

L’anterior temporada, el Barça també tenia moltes jugadores que acabaven contracte, concretament nou. Mapi, Oshoala, Marta Torrejón, Crnogorcevic i Gemma Font van renovar contracte, mentre que el club va decidir no allargar la vinculació de Melanie, Leila i Jennifer Hermoso. El cas més sonat va ser el de Lieke Martens. La neerlandesa tenia una proposta del club, però l’atacant va triar el PSG.

Amb les vuit renovacions d’aquest any, el club queda protegit i amb la feina feta quan encara queden uns dos mesos de competició. Als despatxos s’ha complert, ara toca fer-ho a la gespa. Aquest cap de setmana l’equip podria proclamar-se campió de lliga si derrota dissabte l’Atlético i el Madrid ensopega diumenge contra el Betis. Després arribaran les semifinals de la Champions contra el Chelsea, amb Eindhoven en l’horitzó i entre cella i cella.

APOSTA

El club blaugrana mostra confiança plena en la plantilla i en el projecte actual

PROTECCIÓ

El Barça també s’estalvia repetir la història de l’any passat amb l’adeu de Martens
Jana Fernández
30 de juny del 2025
Graham Hansen
30 de juny del 2026
Ingrid Engen
30 de juny del 2025
Fridolina Rolfö
30 de juny del 2026
Irene Paredes
30 de juny del 2025
Cata Coll
30 de juny del 2026
Clàudia Pina
30 de juny del 2026
Bruna Vilamala
30 de juny del 2026

LES REACCIONS

No hi ha res fet, però tenim la il·lusió de tornar a fer una cosa grossa i creiem en nosaltres
Bruna Vilamala
JUGADORA DEL BARÇA
He passat aquí mitja vida i estic molt contenta de poder renovar tres anys més. Jugar pel Barça és un somni i per mi és casa meva
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)