Barça

La primera combinació

Lliga F. El Barça rep l’Atlético (12 h) amb l’objectiu de guanyar i acostar-se al títol, que ja podria ser seu si el Real Madrid ensopega demà contra el Betis

El color blau del Chelsea ja s’observa a l’horitzó, però aquest pot ser un cap de setmana festiu en el Barça. La vuitena lliga és qüestió de temps, és una evidència, però demà les blaugrana ja podrien guanyar-la del tot. Per a això cal que es produeixin dues combinacions. En primer lloc, l’equip de Jonatan Giráldez ha de superar l’Atlético de Madrid aquest migdia (12 h, DAZN) a l’estadi Johan Cruyff. Un cop fet això, hauria d’esperar que el Madrid ensopegués demà a camp del Betis, un equip que s’està jugant la salvació i a qui el conjunt blanc ja va derrotar per 4-0 en la primera volta.

Que la lliga sigui oficialment blaugrana aquest cap de setmana no és a les mans del Barça, però sí que ho és fer el primer pas contra l’Atlético de Madrid en un duel que podria servir d’assaig general abans de focalitzar-se en Europa. “No depenem de nosaltres, però tenim la possibilitat de guanyar un títol. És una motivació, però si no, tornarem a tenir una oportunitat d’aquí a dues setmanes. El partit de demà també servirà per veure a quin nivell estem abans de la Champions”, va explicar Jonatan Giráldez en la prèvia. Perquè sí, si no és demà, el títol es podrà celebrar a casa el pròxim diumenge 30 d’abril (16 h) contra l’Sporting de Huelva.

Després de dues setmanes d’aturada per compromisos internacionals, el Barça reprèn el fil competitiu amb enormes reptes. L’Atlético és sempre un rival incòmode, malgrat l’1-6 de la primera volta, i que l’any passat ja va estar a punt de deixar les blaugrana sense la lliga perfecta en la darrera jornada de la temporada passada (2-1). Serà una darrera prova abans de viatjar a Londres per enfrontar-se al Chelsea dissabte que ve. Un partit del qual Giráldez encara no vol parlar. “No hem de fer coses diferents. Desviar l’atenció no ajudaria a preparar els partits. Tots són importants. En funció del de demà hi arribarem amb unes sensacions o unes altres”, va explicar.

Cara i creu

Per a aquest partit, el tècnic del Barça recupera Mariona Caldentey, lesionada al bíceps femoral de la cuixa esquerra el mes de febrer passat. La balear va rebre l’alta i va entrar en una convocatòria formada per 23 futbolistes. Però tan bon punt Mariona va abandonar la infermeria, hi va entrar una altra jugadora: Asisat Oshoala. La golejadora blaugrana té molèsties a l’engonal esquerre i queda pendent d’evolució. Les altres dues futbolistes de baixa, Alèxia i Pina, continuen evolucionant bé. La capitana ja fa entrenaments pràcticament complets i la de Montcada i Reixac fa treball de camp. Una altra jugadora que havia fet encendre les alarmes aquesta setmana per unes molèsties al genoll, Graham Hansen, està al 100% i va entrar a la llista.

LA LLISTA

No depenem de nosaltres, però tenim la possibilitat de guanyar un títol. És una motivació
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Mariona rep l’alta i entra en la convocatòria, mentre que Oshoala és baixa per molèsties
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)