Barça

L’enigma dels lesionats

Temps. Les recuperacions de Pedri i Dembélé s’han allargat molt més del previst, si bé el canari sembla més a prop de reaparèixer. De Jong és qui es reincorporarà abans a l’equip

Les lesions han colpejat fortament el Barça aquesta temporada i, a més, jugadors titulars i essencials en l’esquema de Xavi Hernández. Algunes, però, s’han complicat més del previst i són ara mateix un autèntic enigma. És el cas de Pedri i Ousmane Dembélé. El canari es va lesionar el 16 de febrer passat contra el Manchester United. El temps estimat de baixa era d’un mes i es va treballar perquè estigués recuperat per al clàssic de lliga contra el Madrid del 19 de març. Pedri va començar a fer treball amb el grup, però dos dies abans es va ressentir. Des de llavors, cap notícia i ja ha passat gairebé un mes.

Dembélé es va lesionar a Girona el 28 de gener. Es calculaven unes sis setmanes de baixa, però ja ha arribat als dos mesos i mig completament aturat.

El retorn del francès no té data i tampoc hi ha pressa. En el cas del canari, la idea és que pugui estar disponible per rebre l’Atlético de Madrid. Tot i això, tant Pedri com Dembélé són jugadors propensos a les lesions musculars llargues i no es vol caure en l’error d’altres vegades. De fet, la sensació és que Pedri s’ha perdut més partits dels que tocava per forçar, però el cert és que el secretisme sobre el seu procés de recuperació fa que les alarmes es disparin. Tot va de “sensacions”, segons Xavi, i ara per ara no són bones, tal com va comentar en la roda de premsa prèvia contra el Girona, i no es vol córrer cap risc.

Els altres dos futbolistes lesionats actualment, Christensen i De Jong, sí que sembla que tenen una data de retorn més marcada. El neerlandès va marxar a l’aturada amb molèsties, però més tard el Barça va confirmar que tenia una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. Completament descartat per a la visita a camp del Getafe, també podria tornar a jugar contra l’Atlético de Madrid el pròxim diumenge 23 d’abril (16.15 h). En el cas del danès, amb una lesió al soli de la cama esquerra, s’espera que reaparegui a finals de mes o a principis del mes de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)