Barça

Pedri, De Jong i Dembélé fan part de treball amb el grup

El retorn dels lesionats del Barça és cada vegada més a prop. Pedri, De Jong i Dembélé han pogut fer part de treball amb la resta de companys en la sessió que els jugadors de Xavi Hernández han fet aquest matí a la ciutat esportiva.

El tècnic de Terrassa va comentar ahir que podrien recuperar dos o tres jugadors de cara al partit contra l’Atlético de Madrid del pròxim diumenge (16.15 h) i la presència de tots tres futbolistes en l’entrenament d’avui alimenta encara més les esperances que rebin l’alta mèdica en els pròxims dies. Dels tres, són Pedri i De Jong qui tenen més números de poder entrar en la convocatòria. El cas de Dembélé, amb un historial llarg i complicat de lesions, crida més a la prudència.

Pedri va lesionar-se fa tot just dos mesos, mentre que el francès ja ha superat els dos mesos i mig. De Jong va sentir molèsties en el clàssic del 19 de març i des de llavors que no ha tornat a jugar. Pel que fa a Christensen, s’espera que reaparegui entre finals d’abril i principis de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)