L’1x1 del Barça-Atlético

Per Clara Rodergas

TER STEGEN (90’)
PROVIDENCIAL
Quan se’l necessita, apareix. Griezmann gairebé el sorprèn en el primer minut, però l’alemany va treure una mà providencial pel que podia haver significat el 0-1. La seva feina i la de la defensa li van permetre sumar l’enèsima porteria a zero.
KOUNDE (90’)
CONSISTENT
Li va tocar ballar amb Carrasco, un jugador ràpid i amb un bon un contra un. Va ser un duel igualat: algun cop va guanyar Kounde, d’altres el belga. Va haver de multiplicar-se en els minuts finals contra un Atlético insistent.
ARAUJO (90’)
LÍDER
L’uruguaià va guanyar-se més d’una ovació del Camp Nou en imposar-se en els seus duels contra qualsevol davanter que se li posés al davant. Corrector i líder quan el Barça es va desordenar en la segona part.
MARCOS ALONSO (61’)
EXIGIT
No va ser una tarda fàcil per a ell. No es va entendre amb Busquets en l’acció del xut al travesser i va patir en més d’una jugada. Va veure targeta groga en una acció en què Nahuel el va guanyar clarament per velocitat.
BALDE (90’)
COMPLIDOR
El lateral, a diferència d’altres partits, pràcticament no va protagonitzar arribades, ja que el joc es va concentrar pel costat de Raphinha. Va resoldre bé la feina que va tenir en defensa i no va patir.
BUSQUETS (90’)
CREIXENT
Va començar fred, perdent la pilota que va acabar amb el xut de Griezmann al travesser. A mesura que van anar passant els minuts va anar entonant-se i mostrant-se clarivident sobre la gespa, sempre trobant l’home lliure.
GAVI (90’)
OMNIPRESENT
Lluitador i guerrer, va provar de manera insistent moviments i diagonals per dins per intentar sorprendre la línia defensiva visitant, però els seus companys no el van veure. Va fregar el 2-0 en un parell d’accions clares.
DE JONG (78’)
NECESSARI
Va reaparèixer més d’un mes després de jugar el seu últim partit. El Barça trobava a faltar un jugador com ell, amb la capacitat de venir a construir les jugades, generar espais i trencar línies amb les seves clàssiques conduccions.
raphinha (90’)
JUGANER
El brasiler va provar d’encarar-se constantment i se’n va sortir en més d’una ocasió. Va estar perfecte en l’acció del gol, protegint la pilota i veient l’arribada de Ferran a la frontal. Implicat en defensa, va recuperar més d’una pilota.
LEWANDOWSKI (90’)
ANSIÓS
Se’l va veure amb més espurna i frescor que en anteriors partits, encertant més en els controls orientats marca de la casa. Li va tornar a faltar el gol. A la segona part en va fallar una de molt clara i se’l va veure frustrat.
FERRAN (61’)
GOLEJADOR
Xavi va apostar per ell en l’onze i el valencià va respondre. El Camp Nou va impacientar-se en alguna pèrdua o mala decisió, però es va silenciar amb el seu bon gol situant la pilota lluny d’Oblak. Va acabar sent el de la victòria.
ERIC (29’)
TOU
Va tenir problemes, arribant tard en algun duel i errant controls. Morata li va guanyar l’esquena i el va superar amb facilitat.
PEDRI (29’)
RETORN
El Camp Nou l’esperava i ho va deixar clar des que va sortir a escalfar, corejant el seu nom. Va regalar algun detall i se’l va veure fresc.
kessie (12’)
AIRE
Va entrar per un De Jong que tot just reapareixia per aportar oxigen i múscul al mig del camp del Barça per afrontar els minuts finals.
ANSU (3’)
INÈDIT
Va estar una bona estona escalfant, però va entrar en el temps afegit per esgarrapar segons al rellotge.