Barça

Alèxia rep l’alta mèdica

S’ha resolt la gran incògnita. Alèxia Putellas ha rebut l’alta mèdica i ha entrat en la convocatòria de la tornada de les semifinals de la Champions contra el Chelsea de demà al Camp Nou (18.45 h). La capitana, que ja fa setmanes que s’entrena amb el grup, ha completat la sessió d’aquest matí a l’escenari del partit i forma part de la llista de convocades de Jonatan Giráldez, si bé això no garanteix la seva presència en el duel de demà.

Alèxia va lesionar-se fa gairebé deu mesos i ha retallat els terminis de recuperació per intentar arribar a aquest tram de temporada. El tècnic del Barça, Jonatan Giráldez, ha deixat clar aquest matí que no pensa prendre cap risc amb la migcampista de Mollet del Vallès, que acumula molt temps d’inactivitat. El partit de demà és de màxima exigència, amb un bitllet per a la final de la Champions en joc, i fer jugar a Alèxia implica assumir aquest risc. També és cert que reaparèixer al Camp Nou i en un enfrontament tan important significaria un moment d’una gran càrrega simbòlica.

L’última paraula es prendrà demà, quan es decideixi si Alèxia disposa o no d’algun minut davant el Chelsea.

Bronze, l’única absència

Giráldez ha convocat un total de 26 jugadores, en què l’única absència és la de Lucy Bronze, lesionada. Aquest mateix matí, el Barça ha confirmat que ha estat sotmesa a una artroscòpia al genoll dret i estarà diverses setmanes de baixa. La llista de convocades és la següent: Paños, Cata, Gemma, Paredes, Codina, Mapi León, Jana, Pina, Crnogorcevic, Marta, Mariona, Graham Hansen, Alèxia, Patri, Aitana, Rolfö, Salma Paralluelo, Geyse, Bruna, Oshoala, Walsh, Nuria, Engen, Emma, Vicky López i María Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)