Barça

Laporta: “El Camp Nou és el lloc on vius el barcelonisme en la màxima expressió”

El Barça disputarà aquest diumenge contra el Mallorca l’últim partit de la temporada a casa i l’últim al Camp Nou que tots coneixem. L’estadi tancarà les seves portes 66 anys després de la seva inauguració, el 24 de setembre del 1957, per tornar-les a obrir el gener del 2025 reconvertit en un dels millors camps del món. Des del seu seient de soci, el president del Barça, Joan Laporta, ha conversat amb L’Esportiu per parlar dels records que té d’aquest estadi.

Aquest és un petit extracte de l’entrevista. Demà en l’edició paper i l’edició web publicarem el contingut sencer:

Què és el Camp Nou per vostè?

“El Camp Nou és la meva vida. És la vida d’un culer. És el lloc on tu vius el barcelonisme en la màxima expressió. Des de molts joves, enfocàvem la nostra vida en funció del que feia el Barça el cap de setmana. Al Camp Nou no es podia fallar perquè havíem d’ajudar a l’equip. No podies no venir perquè l’equip es quedaria sol. Són records d’una vida. Per mi és la meva vida. És un temple únic. Aquí hi ha moltes vivències, moltes hores de patiment i de joia”.

Gols del Messi al Camp Nou

“Messi ha fet tants gols, i tan bonics, que és un capítol a part. Recordo el gol que li fa al Getafe que és una rèplica del que va fer Maradona al mundial del 86 contra Anglaterra. En Leo se’n feia un tip de fer gols així. Recordo que la temporada que debuta, li fa un gol al Madrid que és espectacular”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)