Barça

Xavi: “Les prioritats són clares. M’agradaria que pogués tornar el Leo i tenir un pivot defensiu de molt nivell”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa en la prèvia del duel de demà contra el Celta (21h) a Balaídos. L’últim partit de la temporada. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Objectius per al partit contra el Celta

“El que vol l’equip és acabar amb bones sensacions, guanyar el partit i donar bona imatge. Tenim objectius com a grup i individuals. Hi ha el pitxitxi de Rober Lewandowski, la porteria a zero de Ter Stegen... És un partit que nosaltres ens juguem molt menys que el Celta, que està en una situació delicada, però nosaltres volem fer bé les coses i guanyar”.

Prioritats per al mercat de fitxatges

“Les prioritats són molt clares. Sí que és veritat que m’agradaria molt que tornés el Leo, tinc molta il·lusió. Ell ho sap perquè he parlat amb ell. I, com he dit últimament, depèn d’ell. Ens podria ajudar moltíssim, seria una incorporació espectacular.

A partir d’aquí, la prioritat futbolística, a part de la de Leo, és el pivot defensiu. Messi i el pivot defensiu són dues prioritats en l’escenari bo. És a dir, que puguem fitxar i encabir el fair-play. Aquest seria l’escenari ideal per a nosaltres. Que pogués tornar el Leo i tenir un pivot defensiu de molt nivell”.

Retorn de Messi

“Estic expectant i em faria molta il·lusió que tornés. No només com a entrenador, sinó com a culer. Allà a on ha anat el Leo li han anat molt bé les coses. És un jugador espectacular que ens pot ajudar en moltes coses. És una decisió més seva i personal. Com a culer m’agradaria molt que tornés”.

Ansu Fati

“Et puc dir molt poc no només d’Ansu, sinó de la planificació en general. Depenem únicament i exclusivament de la lliga, d’aquest pla de viabilitat que està en marxa. A partir d’aquí decidirem coses”.

Final de la Champions femenina

“En Jonatan és un entrenador molt bo, molt vàlid i que està fent una feina extraordinària. Les noies ens estan guiant cap a competir. No es cansen de guanyar, i ja no és difícil que perdin un partit, sinó que l’empatin. Els hi desitjo tota la sort del món com a culer i com a admirador d’aquest equip que ens està guiant el camí per competir”.

L’actuació de Mourinho

“Cadascú actua com li surt, però crec que com a entrenadors ens hem de controlar i hem de ser els primers a predicar amb l’exemple. La conducta en el meu cas és molt important i espero no caure mai en aquesta imatge”.

La seva renovació

“Sobretot, valoro la confiança. El president em va oferir la renovació quan vam perdre la semifinal de la copa contra el Madrid. No hi haurà problemes. La renovació pot arribar aquesta setmana, la pròxima o la següent, però no hi haurà problemes”.

Lamine Yamal

“Hem seguit l’europeu. Els jugadors del Barça han fet un molt bon paper. La nostra idea és que estigui en dinàmica del Barça Atlètic i primer equip la temporada vinent perquè ens pot ajudar molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)