Barça

Vitor Roque, oficial

Dies després de tancar-ne l’acord, el Barça ha fet oficial el fitxatge de Vitor Roque. El davanter brasiler serà, a partir del curs 2024/2025, nou jugador blaugrana durant les pròximes set temporades, fins al 30 de juny del 3031.

L’Athletico Paranaense i el Barça han tancat l’operació per uns 30 milions, més 31 en variables si es compleixen tots els objectius individuals i col·lectius estipulats en el contracte. La clàusula de rescissió serà de 500 milions d’euros.

Segons el comunicat del Barça, està previst que Roque, de 18 anys, s’incorporari la temporada 2024/2025. Tot apuntava que ja podria jugar amb la samarreta blaugrana a partir del gener. El mateix president del Barça, Joan Laporta, reconeixia avui en una entrevista en aquest diari que no preveien poder inscriure’l abans. “Ara mateix preveiem la via del gener. És un tema de fair play. Si es donés el cas ho avançaríem però ara tenim ben coberta la posició amb Lewandowski”, explicava Laporta. Ara el club allarga una mica la previsió fins l’estiu vinent.

Malgrat que s’incorporarà més tard, Vitor Roque es converteix en la tercera incorporació del Barça aquest estiu després de Gündogan i Íñigo Martínez. Amb encara un mes i mig de mercat per davant, s’espera l’arribada d’un migcampista i un lateral dret, peticions de Xavi Hernández i en les quals està treballant el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)