Barça

El Barça goleja el Madrid a Dallas (3-0)

El Barça ha superat al Madrid en un duel intens i per moments agressiu (3-0). El conjunt blaugrana ha fet una gran primera part i s’ha pogut avançat gràcies a una diana en una jugada d’estratègia entre Gündogan, Pedri i executada per Dembélé. Els blancs han errat un penal tot seguit i han enviat un total de cinc rematades a la fusta en tot el matx però el Barça, en el tram final, s’ha mostrat molt eficaç i gràcies a les dianes de Fermín López, des de la frontal (85’) i de Ferran Torres, a passada del jove futbolista (91’), han permès als catalans establir la golejada final.

La primera part ha estat elèctrica i intensa. Cap dels dos equips s’ha arrugat davant de l’altre i ja en el 4’ Oriol Romeu ha estavellat una volea des de la frontal al travesser. El Barça ha entrat molt bé en el partit i la circulació de la pilota dels de Xavi Hernández era l’adient fins que una jugada d’estratègia ha permès als blaugrana fer l’1-0. Gündogan ha servit una falta lateral rasa a la frontal on hi havia Pedri, que ha controlat i ha vist com Dembélé iniciava la desmarcada en diagonal per servir-li l’esfèrica i deixar-lo sol davant de Courtois. El francès s’ha tret de la màniga una bona rematada creuada que ha superat el belga (15’).

El Madrid ha intentat reaccionar i Araujo ha servit en safata als blancs l’empat amb unes mans innocents a dins de l’àrea que el col·legiat no ha tingut més remei que assenyalar com a penal. L’encarregat del llançament ha estat Vinicius Júnior que ha enviat la pilota al travesser de Ter Stegen (19’), salvant al Barça de la diana en contra. En el 32, el porter alemany ha salvat al Barça enviant a corner una falta directe i en el 39, els d’Ancelotti han estavellat dues pilotes més al pal a través de Vinicius i Bellingham en una jugada embolicada plena de rebots, en la penúltima jugada de perill del primer temps. La darrera l’han tingut els de Xavi Hernández després d’una pressió de Lewandowski a Mendy que ha deixat Dembélé mà a mà davant Courtois però el porter ha desbaratat l’ocasió del de Vernon (41’).

La segona part ha començat amb un pèl menys d’intensitat i amb el conjunt madrileny tornant a topar amb el travesser d’un Ter Stegen tocat per la sort. Tchouameni ha rebut a la frontal i ha provat un xut que s’ha estavellat amb la fusta i posteriorment amb el cap del porter blaugrana (62’). Al Madrid li ha costat generar joc ofensiu –al Barça encara més en el segon temps– i només a través d’alguna cavalcada marca de la casa de Vinicius, molt perillós en el segon acte. De fet, el brasiler, després d’una gran jugada ha enviat la cinquena pilota al travesser dels madrilenys (87’), just després que Fermín hagués fet el 2-0 definitiu gràcies a un gran xut des de la frontal. Ansu Fati ha pressionat molt bé la sortida de la pilota de Kroos i Sergi Roberto ha recuperat la possessió per veure lliure de marca al jove jugador, que no s’ho ha pensat i ha batut Courtois (85’).

Al final, una nova aparició de Fermín López ha ajudat a Ferran Torres a establir el 3-0 definitiu. L’ex del Linares ha vist molt bé a l’espai a l’atacant que ha picat la pilota per superar la sortida de Courtois i ha marcat a plaer regirant-se sense oposició davant de la porteria (91’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)