Barça

Els focus, a París

Mercat. El fitxatge de Dembélé pel PSG està fet “al 99%”, tal com va assegurar Luis Enrique, però no tancat. Mentrestant, Neymar intenta pactar la seva sortida de la capital parisenca

Més enllà de la palanca activada, el Barça també està pendent de les sortides per poder inscriure jugadors i fitxar. Després de la marxa de Kessie, la pròxima a tancar-se ha de ser la d’Ousmane Dembélé al PSG. El repartiment dels 50 milions d’euros està sent el gran tema de conversa d’aquests dies i l’obstacle que està allargant l’acord. El tècnic del conjunt parisenc, Luis Enrique, va confirmar que el fitxatge és qüestió de serrells. “Falta algun serrell, no sé quin. No hi serà demà perquè a hores d’ara no és jugador del PSG al 100%, desgraciadament. Sí al 99%”, va dir l’asturià amb un somriure. Dembélé es perdrà, per tant, el debut d’aquesta nit en la Ligue 1 contra el Lorient (21 h), però potser podria estar disponible per a la segona jornada, en què el PSG visita el Tolosa.

El serial Neymar

En espera de tancar la incorporació de Dembélé, el PSG té una altra carpeta oberta i ben calenta: la de Neymar. El brasiler podria estar negociant la seva sortida del club francès –amb el qual té contracte fins al 2027– i des del Brasil, concretament el mitjà TNT Sports, assenyalen que acceptaria tornar al Barça jugant només un any i rebaixant-se el sou considerablement. La voluntat de Neymar és tornar a Barcelona. L’última paraula, però, la tindria Xavi Hernández i el tècnic no està convençut amb un possible retorn de Neymar al club blaugrana. En aquest sentit, Luis Enrique va preferir no dir absolutament res sobre la situació del brasiler. “Tinc per norma mantenir en privat les converses amb els jugadors. Les meves paraules diuen coses, però els meus fets en diran més. Les decisions que prengui marcaran la meva idea”, es va limitar a dir. París i Barcelona. Dues ciutats lligades i protagonistes del mercat.

RETORN?

Neymar acceptaria firmar amb el Barça per un any, segons mitjans del Brasil
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.