Barça

Xavi: “Podrem comptar amb gairebé tots”

El Barça debuta demà en la lliga a camp del Getafe (21.30h) pendent de tancar les inscripcions. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, confia en tenir pràcticament tots els jugadors disponibles. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El debut

“L’equip arriba bé. Hem fet una bona pretemporada, amb bones sensacions i hem anat de menys a més. Estem molt il·lusionats. Ens hem reforçat bé i crec que l’equip arriba en un bon moment de confiança i de resultats. Demà comença l’hora de la veritat i tenim moltes ganes. Ens ha tocat un rival que és una roca defensivament i és una sortida molt complicada, però volem els tres punts i intentarem imposar el nostre joc i el nostre ritme. Volem donar la nostra millor versió des d’un inici perquè volem començar bé la temporada”.

Inscripcions

“Estem a l’espera. El club està treballant molt bé i està fent un esforç. Veurem fins on podem arribar. Seguim sent optimistes i intentarem inscriure abans del partit a la majoria dels futbolistes per poder ser competitius demà”.

“Més o menys sé qui tindré. Tinc el 90% de seguretat de comptar amb gairebé tots, però esperarem a demà. Puc visualitzar quin equip pot començar demà”.

Bordalás i la gespa

“Estic d’acord amb Bordalás. El futbol ha canviat. Abans gairebé cap equip et feia una pressió alta i ara es juga més de tu a tu, amb més físic. Però el nostre ADN no canvia. Encara que el Getafe ens pressioni, nosaltres tenim una manera clara de contrarestar-ho i passa per tenir la pilota. A Getafe sempre costa”.

“Confio en la normativa de la lliga. L’any passat va haver-hi polèmica. A vegades peco de ser massa sincer. Només espero que estigui en les condicions que marca la legislació”.

Dembélé

“Ha estat un bon noi i ens ha ajudat. Era un futbolista important, però ha estat una decepció gran que hagi decidit marxar quan aquí tenia la felicitat i vam apostar per ell. Ha escollit un altre lloc i li desitjo sort, però ha estat decebedor a nivell personal”.

Neymar

“Demà toca el Getafe, no puc dir noms. Si he d’anunciar alguna cosa, ho faré, però no puc avançar res del mercat. Estem treballant. Per sort o per desgràcia, hi ha mercat fins al 31 d’agost. Però estem centrats en el partit de demà i en els jugadors que puguin ser-hi. Estem treballant per inscriure’ls. No és una situació ideal, però ja està. No hi ha res a anunciar”.

Ansu

“No sé què voleu que digui. Dieu que soc poc contundent. Hi ha mercat fins al 31 i no sabrem quin escenari tenim fins llavors. Som els que som ara mateix i hem de competir. Estic molt content amb Ansu. Per mi és patrimoni del club i un jugador de present i de futur. No sé com ho he de dir. Això és prou contundent? És el que penso. Després el mercat dirà. No puc dir que un jugador es quedarà perquè estem en unes circumstàncies concretes”.

Els joves

“Lamine està preparat. Ho està fent tot bé. Va més enllà de l’edat. Es tracta de la maduresa i la personalitat i crec que ell ho té. Això marca la diferència. El paper dels jugadors el marquen ells amb el seu rendiment. L’any passat va explotar Balde i aquest any ho pot fer Abde, Fermín o Ansu”.

Araujo i Christensen

“Estan bé i, en principi, estaran disponibles. Han tingut molèsties, no era cap lesió. Si tot va normal, demà estaran amb l’equip”.

Vitor Roque, abans?

“Si no hi ha novetats, arribarà el mes de gener”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)