Barça

Setmanes clau en les sortides

Mercat. A quinze dies de tancar la finestra de fitxatges, el futur de molts jugadors continua enlaire i Xavi no ha descartat cap operació. Un dels que no compten, Lenglet, podria acabar marxant a Aràbia

Mitjans d’agost, o el que és el mateix, només queda la meitat del mes abans no es tanqui el mercat de fitxatges i en el Barça s’esperen moviments d’entrada i de sortida. El tècnic blaugrana, Xavi Hernández, ja va explicar en la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe que no podia assegurar la continuïtat de cap jugador i que fins al 31 d’agost podia passar qualsevol cosa. El futur, doncs, d’Ansu, Ferran o Marcos Alonso és una incògnita. El de Terrassa no ha tancat la porta a ningú quan se li ha preguntat pels seus noms.

En el cas dels davanters, si ens fixem en el debut, va ser significatiu que Abde i, sobretot, Lamine Yamal fossin els primers en entrar en la rotació de Xavi Hernández. Tots dos van passar al davant d’Ansu, que sí que va jugar una estona, i de Ferran Torres, malgrat la bona pretemporada del valencià. Fet que confirma, un cop més, que cap dels dos és imprescindible i que si arribés una bona oferta no es podria descartar la marxa d’algun dels futbolistes, sobretot tenint en compte que el club encara vol fitxar més jugadors.

Els camins d’Aràbia

Els que no tenen lloc en el Barça són Clement Lenglet i Sergiño Dest. De fet, el club vol resoldre la seva situació com més aviat millor. El francès, que va estar a punt de marxar al Tottenham fa unes setmanes, podria tenir el seu futur a l’Aràbia Saudita. Segons va informar The Athletic, l’Al-Nassr, equip en què milita Cristiano Ronaldo, estaria interessat en el central francès i pagaria prop de 15 milions d’euros per ell. La marxa de tots dos futbolistes permetria tancar les inscripcions que falten i pensar en alguna possible nova incorporació.

Un dels noms del mercat, Neymar, també té el futur més a prop d’Aràbia que no pas de Barcelona. La proposta de l’Al-Hilal ha convençut el jugador, que viatjaria aquesta setmana cap al país asiàtic i firmaria per dos anys. Amb aquesta operació, el PSG s’estalviaria la rescissió de contracte de Neymar i ingressaria uns 80 milions d’euros pel seu traspàs. Ara bé, segons L’Équipe, el brasiler confia a poder tornar a Europa, i més concretament al Barça, d’aquí a dos anys, un cop hagi acabat el seu contracte amb l’Al-Hilal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.